dr. Fülöpcseiné Papp Viktória

Lakberendező, tértervező


 • Tel:
  +3620-370-6680
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Linkgyűjtemény:

Rólam írták


Andrea és László
„Viki észrevétlenül vált az életünk részévé. Először csak a nagypapa, nyaralónak használt házát segitett harmonizálni, aztán az otthonunkat alakítottuk át közösen. Karácsony előtt meg már a gyerekeink neki írtak, hogy jó lesz-e az ajándék, amit nekünk szánnak. Vicces, de már szállóige lett nálunk. "Előbb kérdezd meg a Vikit! Ez jó. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy ilyen kapcsolat is létezhet. Nem munka, DE mégis... Köszönjük szépen! Régóta tart és reméljük te sem bánod, ha ez így marad!"
Mónika és László

„Viki maga a csoda! Ezt túlzás nélkül állíthatjuk. Szakmai alázata és a hozzáállása a munkához határtalan. Kezdeti bizonytalanságunkat eloszlatta és egy általunk vágyott otthont valósított meg, mely bekerült a Szép Házak magazinba is. A jó szakmai kapcsolat mellett egy barátra is leltünk Viki személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.“

Niki és Ádám

Amikor elkezdtünk építkezni hiába voltunk teljesen biztosak a férjemmel, hogy milyen stílust, berendezést, színeket szeretnénk, szükségünk volt valakire, aki ezt összefogja és útmutatást ad mindenben. Vikihez ajánlás után jutottunk és az első közös találkozás után rögtön tudtuk, hogy rábízhatjuk az álmaikat. Hosszú és rögös volt az út, de bármikor bármiben elakadtunk tudtuk jól, hogy Vikire mindig számíthatunk. Az álmainkat teljesen egészében valóra váltotta, meseszép otthonunk lett és imádjuk minden egyes szegletét. Picit azért “haragszom” rá, mert olyan gyönyörű konyhát tervezett nekem, hogy legjobban ott szeretek tevékenykedni, aminek azért van némi hozadéka a derekamon. :) 

Gyakran ismételt kérdések


Mikor érdemes belső terekkel foglalkozó szakember segítségét kérni?

Legyen felújítási szándék vagy új építés, érdemes már a tervezési folyamat legelején bevonni belsőépítész, vagy lakberendező segítségét akár egy tanácsadás erejéig is. Sok ötletet adhat, más szemszögből tekint a terekre, mint egy építész, egy kivitelező, vagy akár egy felhasználó. Kellemes, otthonos harmóniákat teremt új terekben és meglévő bútordarabok, tárgyak felhasználásával egyaránt.

Érdemes-e csak egy tanácsadás erejéig segítséget kérni lakberendezőtől?
Igen. Egy alkalom is segíthet a térszervezés újragondolásában, az alapkoncepció kialakításában, a stílus és színharmóniák meghatározásában, sorvezetőként szolgálhat a projekthez. Én minden alkalommal felkészülök már az első alkalomra is, így elég sok kérdés tisztázódik a projekt indulása előtt, mankót és új ötleteket adva ügyfeleim számára.
© PaPP Design Interiors
Minden jog fenntartva!
dr. Fülöpcseiné Papp Viktória
Lakberendező, tértervező
 • Tel
  +3620-370-6680
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Linkgyűjtemény