Rólam

Közgazdászként végeztem, majd logisztikai és marketing területen dolgoztam egy nemzetközi konszern magyarországi leányvállalatánál. Egész életemben tudatosan arra készültem, hogy egyszer saját vállalkozást alapítsak. 2018-ban végeztem lakberendezőként, azóta foglalkozom tervezéssel. Két neves szakképzési intézmény tervezői szemléletmódját is volt szerencsém megismerni, melyeket igyekszem ötvözni munkám során.

Elsődlegesen funkcionális tervezőnek tartom magam. A praktikumot és az értékállóságot tartom főként szem előtt, melyeket minden munkám során igyekszem egyedi, innovatív, különleges megoldásokkal, ötletekkel fűszerezni, amennyire megbízóim teret engednek számomra. Szeretem a különös, szokatlan bútordarabokat, szín- és anyagkombinációkat és az eklektikát. Fontosnak tartom, hogy az ügyfél valóban megvalósíthassa álmait a tervezés során. A legfontosabb, hogy minden lakó megkaphassa a saját szigetét az otthonában, hiszen az otthon az a biztonságos hely, ahol töltődni tudunk. A legnagyobb kihívás és izgalom mindig a legkülönbözőbb igények harmonizálása.

A szintézis megteremtésére törekszem a munkám minden területén. Ez egy hosszú út, hisz mindannyian különbözőek vagyunk, de az otthon minden lakó számára otthon kell legyen. Minden feladathoz megoldás orientáltan állok hozzá és szeretem aprólékosan figyelemmel kísérni a megvalósítás teljes folyamatát, melyből minden projekt során rengeteget tanulok.

Szakmai elismerések, mérföldkövek

- Év pályakezdő lakberendezője 2016 közönségdíjasa (4 szakmai különdíj) Bemutató cikk

Fontos mérföldkő volt lakberendezői pályámon ez a munka. Még az iskolapadban ülve pályáztam a díjra azzal a céllal, hogy megtanuljam magabiztosan használni az Archline XP tervező programot. Rengeteget tanultam a projekt ideje alatt. Ez a munka volt az első 3D tervezőprogramban készített munkám.

- „Kis terek Praktikuma” szakmai cikk Szép Házak magazin 2021/5. szám (Családi ház, Nagytarcsa)

- „Textúrák és fények összhatása” szakmai cikk Szép Házak magazin 2021/6. szám (Családi ház, Tököl)

© PaPP Design Interiors
Minden jog fenntartva!
dr. Fülöpcseiné Papp Viktória
Lakberendező, tértervező
  • Tel
    +3620-370-6680
  • E-mail
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Linkgyűjtemény