Otthonok

Családi ház, Budapest XVI. kerület

  • Dátum
    2021. december 26

Családi ház, Budapest XVI. kerület

Az újépítésű kétszintes családi ház alsó szintjének tervezésével 2019. év végén keresett meg a kétgyermekes házaspár. A második kislány érkezése épp a költözés idejére volt várható, főként emiatt volt szükségük tervezői segítségre. A 16. kerületi kétlakásos családi ház utcafronti lakását választotta család.

A megbízás az 56,5 m2 alapterületű földszint megtervezésével indult. Itt találhatóak a közösségi terek, egy kis előszoba, vendég WC, és egy tároló helyiség, melyből mosókonyhát alakítottunk ki. Tanácsadás keretein belül feladataim köre kibővült az emeleti 55 m2-es lakrész tervezésével is, ahol egy nagyobb fürdőszoba mellett a halószobák helyezkednek el.

00
01
02
03
04
05
06
07
08

A projektbe a válaszfalak építésekor kapcsolódtam be, így volt lehetőség minimális változtatásokra, funkciókapcsolatok finomítására a földszinten.

Stílus tekintetében a háziasszonynak kiforrott elképzelése volt, így nem volt nehéz dolgom. Nagyon jó ízléssel rendelkezik, öröm volt vele a közös munka. Szép világos tereket álmodtunk meg modern angolos fűszerezéssel, az elképzelést lágy pasztellszínekkel, kifinomult anyaghasználattal és különleges világítótestekkel támogattuk meg, ami csodálatosan tükrözi a háziasszony személyiségét. A projekt sikerrel zárult, a pici lány idő közben megszületett, így a megvalósult végeredmény képeire még várni kell. A látványtervek mellett pár részletfotó mutatja milyen szép otthon született.
© PaPP Design Interiors
Minden jog fenntartva!
dr. Fülöpcseiné Papp Viktória
Lakberendező, tértervező
  • Tel
    +3620-370-6680
  • E-mail
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Linkgyűjtemény